moamannkvist

nytt från huvudstaden - varning för extremt fula bilder

De här underbart doftande produkterna hittade jag inne på ''& other stories'' som ligger på Biblioteksgatan. En duschtvål som gick på 70 kronor och body lotion gick på 120 kronor styck. Alla luktade så himla gott så det var svårt att välja vilken man ville ha, haha! 

Heat protection från Schwarzkopf som ni hittar inne på H&M och liknande affärer för 70 kronor. Och en spray cleaner som ni hittar inne på kicks för 60 kronor!

 Baby lipset köpte jag dock igår, men det fick va med på bild ändå. Det är i lukten '' Peach Kiss''. Sen köpte jag ett nytt puder från L'oeral eller vad det heter. Köpte det på H&M för 170 kronor. Sen var jag in på en av mina favvo affärer i Stockholm, Sephora! Får alltid med mig någonting därifrån och idag blev det denna! Och billig var den också! Det är en bronzer/blush, mycket finare färger i verkligheten och den kostade bara 120 kronor, så jag lära köpa den! 

De här var de enda klädesplaggen jag köpte denna gång. Det blev en grå kort klänning från BikBok som kostade 100 kronor. Och sen en superduper fin blus (som jag inte minns affärens namn på just nu), den kostade 259 kronor!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas