moamannkvist

bilder från vemhån

I söndags runt 6 tiden på kvällen åkte jag och familjen - bror upp till våran stuga i Vemhån som ligger ca 15-20 minuter utanför Vemdalen. Det är jätte mysigt där uppe, både på sommaren och vintern. Vi hade även väldigt tur med vädret när vi var där, 30+ och vindstilla varje dag. Dock så var jag halv sjuk där uppe, menmen. Har lite bilder som jag tog med min apkassa Iphone 4 som jag som tur är ska byta ut i September då jag kan säga upp mitt abonnemang! 

Utsikten från stugan. 

På tisdags kvällen åt vi laxrosor, ris och en god sallad. 

Igår (onsdag) besökte vi en restaurang som låg uppe på en bergstopp, Vikarvålvallen heter det. Där har de olika maträtter och fika osv och dom gör allting helt själv. Jag åt någon slags kebab i nybakat tunnbröd, så gott!! 

Mata fiskar gjorde vi också uppe på Vikarvålvallen.

De hade även andra djur som te.x oxar, kossor osv. 

Lillebror John och kompisen Max som bor uppe i Vemhån.

Påväg ner från Vikarvålvallen bad jag Fredrik att stanna så jag fick kliva ur och ta kort på utsikten som var SÅ fin! Den var 1000 gånger finare i verklighet än på bild må jag säga. 

Sedan vart det bad innan hemfärd!

 

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sedan krypa ner i sängen och spela sims. I morgon går bussen klockan 12 mot Eckerö, ska dit med Mamma och Micke. Får se om kameran hänger med eller om den får stanna hemma!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas